Δήμος Κύμης-Αλιβερίου το αιώνιο πρόβλημα με το νερό


Το τεράστιο πρόβλημα με το ακατάλληλο νερό αλλά και πάρα πολλές φορές με το ανύπαρκτο νερό στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου δεν έχει να κάνει με καμία Κλιματική Κρίση , πίσω από αυτή την φθηνή δικαιολογία κρύβεται η ανικανότητα δεκάδων τοπικών αρχόντων που με το πέρασμα των 4ετιών κανείς δεν φρόντισε να κάνει σωστά την αποστολή που τους χαρίζει ο δημότης τους με την ψήφο του !

Έχετε μαζευτεί 300 σε κάθε παράταξη για να διεκδικήσετε την ψήφο των δημοτών αλλά δεν θα δείξετε ποτέ τα πραγματικά χαλιά του Δήμου οταν ζητήσετε την ψήφο τους !..

Πολλοί από εσάς είσασταν και παλιά σε θέση που θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι για να αλλάξει αυτη η τριτοκοσμική εικόνα! Θέλετε να κάνετε καλό στον τόπο θα τάξετε στους δημότες …άλλα για να γίνει καλό πρέπει να γίνει και δουλειά …που ξεκάθαρα δεν έγινε ποτέ σε ενα τόσο κρίσιμο σημείο όπως είναι το νερό , η επάρκεια του , η ασφάλεια του κοκ κοκ κοκ !

Όποιος πιεί από την βρύση νερό στο Αλιβέρι θα συναντήσει σύντομα τον Άγιο Πέτρο , μόνιμα οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να πίνουν εμφιαλωμένο και να ξοδεύουν τα χρήματα τους για πόσιμο νερό .. ενώ ταυτόχρονα πληρώνουν και λογαριασμούς νερού!…Κάθε τρεις και λίγο είτε με ξηρασία είτε με βροχή το πρώτο που κόβεται είναι το νερό , μετά κόβεται και το ρεύμα ..η δικαιολογία τώρα τελευταία ήταν ότι γύφτοι έκλεβαν συστηματικά και χαλκό απο τα σημεία διανομής …!

Η δικαιολογία για το βίντεο που θα δείτε παρακάτω ποια είναι κύριοι τοπικοί “άρχοντες” του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ; Ποια είναι η δικαιολογία η υγειονομική; , η δικαιολογία ασφάλειας; , η δικαιολογία ανεπάρκειας;;…

Θα παρουσιάσετε αυτήν την εικόνα στα καφενεία προεκλογικά; Γιατί όλες οι παρατάξεις αυτό το έργο είχατε να κάνετε και δεν το έκανε κανείς …άρα;;…

Θέλετε να μας πείτε ότι δεν υπάρχει λύση; Αν δεν έχετε λύση πάρτε και μας ενα τηλέφωνο θα σας βοηθήσουμε εμείς οι δημότες σας με πολλά σχέδια λύσεων , εμείς που δεν κατεβαίνουμε για θέση , εμείς που δεν θα σας πουλήσουμε φύκια γα μεταξωτές κορδελες και δικαιολογίες για ηλίθιους … Θέλετε να τρέξετε έναν Δήμο και να του κάνετε καλό για το μέλλον; Ε ξεκινήστε από την ασφάλεια , ποιότητα και επάρκεια του νερού των δημοτών σας …. αν αυτό δεν το μπορείτε καλύτερα να κάτσετε σπίτι σας γιατί τα αυτονόητα ειναι κουραστικό να μην τα γνωρίζετε!


@stranger471111

Δημος ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ , Το αιωνιο προβλημα με το νερο , δεν φταει η κλλιματικη κριση που διψαει ο Δημος , ειναι αποκλειστικη ευθυνη ολων οσων περασαν απο το δημαρχειο εδω και πολλα χρονια !

♬ original sound Nikolaos Gonos



Πηγή

https://katohika.gr/stranger-voice/dimos-kymis-aliveriou-to-aionio-provlima-me-to-nero-den-ftaiei-i-klimatiki-krisi-pou-dipsaei-o-dimos-einai-apokleistiki-efthyni-olon-oson-perasan-apo-to-dimarcheio-edo-kai-polla-chronia/

Σχόλια