Climatarian Diet από την ΔΕΗ

 

Η πάμπλουτη ΔΕΗ κατηγορεί την παραγωγή τροφής ως αιτία της κλιματικής απάτης!!

Τα άχρηστα και πολύ πονηρά πνεύματα, οι ιδιοκτήτες και επαγγελματίας κλέφτες της ΔΕΗ, εν ώρα εργασίας προσπαθούν να προγραμματίσουν τον ΝΟΥ και να περάσουν ενοχές για την παραγωγή της τροφής μας...

Από την πίσω πόρτα πλουτίζουν εις βάρος του ελληνικού λαού με τόσες αυξήσεις στον λογαριασμό ρεύματος που θα έπρεπε σε μια ευημερούσα κοινωνία να είναι τζάμπα για τους Έλληνες πολίτες!
Η τιμή ενέργειας στην Ελλάδα είναι η πιο ακριβή στην Ευρώπη, σας λέει αυτό κάτι;

Οι τιμές κάθε μιας συμφωνείται εντός του καρτέλ...

Οι οκτώ «top» παίκτες της αγοράς, ήτοι, ΔΕΗ, Mytilineos, ΗΡΩΝ, Elpedison, NRG, Φυσικό Αέριο, ΖΕΝΙΘ, Volterra, αποκόμισαν συνολικά έσοδα 24 δισ. ευρώ το 2022, αυξημένα κατά 124% σε σχέση με το 2021, όπως αναφέρει η μελέτη. 
 

Η ΔEΗ ηγείται με κύκλο εργασιών 10,8 δισ. ευρώ, έναντι 5,4 δισ. ευρώ του 2021, και ακολουθούν, Mytilineos και Elpedison, με 4,4 δισ. ευρώ και 3,2 δισ. ευρώ αντίστοιχα.


dailymail.co.uk: Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πολλά για να αποτρέψουν την κλιματική αλλαγή – να τρώνε λιγότερο κρέας, να κάνουν ποδήλατο, να εξοικονομήσουν ενέργεια. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα που η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Αυτό το πρόβλημα είναι η αναπνοή.

Πηγή

https://korakas-news.gr/2023/12/i-pamployti-dei-katigei-tin-paragogi-trofis-kai-aitia-tis-klimatikis-apatis.html

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2218729/hrhmatisthrio-energeias-to-paradoxo-poy-odhgei-se.html

https://korakas-news.gr/2023/12/symfona-me-toys-epistimones-oi-anthropoi-echoyn-archisei-na-anapneoyn-poly-ayto-katastrefei-to-klima.html

Σχόλια